Previous
Next

Werkgroep Bergingen

Beste leden,

Op de ALV afgelopen maandag 23 jan. is besloten dat wij van de werkgroep bergingen als laatste fase van onze activiteiten Van Herpen gaan bezoeken voor een presentatie van het totale plan van alle bergingen.

Vandaag, woensdag 25 januari, zijn wij bij Van Herpen geweest en hebben met Meike gesproken. Vervolg is nu dat jullie zelf bij Van Herpen moeten aangeven wat jullie wensen zijn met betrekking tot de berging. Hiervoor moet je inloggen op het portaal bij Van Herpen.
Vervolgens ga je naar ‘berichten’ en schrijf daar wat je wensen zijn, dit kan alleen tekst zijn en geen tekeningen, foto’s of andere documenten.
Het beste kun je de locatie van de berging ondersteunen met een tekening.

Om een tekening of ander document mee te sturen ga je in het portaal naar ‘dossier’.
Vervolgens naar beneden scrollen en dan zie je in de linker kolom ‘Uploads’ staan.
Als je hierop klikt zie je rechts de aanwijzing ‘bestanden toevoegen’. Hier kun je alle documenten toevoegen.

De sluitingstermijn is 27 januari 2023.

Voor ons als werkgroep berging zit de taak die we op de ALV van 19-12-2022 op ons genomen hebben erop.
Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage en wensen allen veel succes met de verdere bouwactiviteiten.

De wijzigingen met betrekking tot perceel overschrijding, zoals besproken tijdens de ALV van afgelopen maandag, zijn hierin verwerkt. Alle bergingen staan nu op het eigen perceel.

Let op!
De definitieve afhandeling ligt nu verder bij iedereen individueel, zie ook notulen ALV 23-01-2023. Iedereen moet nu uiterlijk 27 januari zijn/haar wensen via het portaal bij Van Herpen  doorgeven. Van Herpen zal jullie dan verder informeren over eventueel het meerwerk en bijbehorende kosten.

Veel succes
Werkgroep bergingen

Teamoverleg